Agenda 2015

Voorronde 1: vrijdag 6 maart

Voorronde 2: vrijdag 3 april

Voorronde 3: vrijdag 1 mei 

Finale: vrijdag 5 juni

Line-up 2015

Schrijf je nu in met je band door te mailen naar , wees snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Voorronde 1

  Bands nog niet bekend!

Voorronde 2

 Bands nog niet bekend!

Voorronde 3

 Bands nog niet bekend!

Finale

  Bands nog niet bekend!

websiteman gewoon eenvoudig websites hosting

 

De bandcompetitie van 2015

Live en Lazaru's

Twitter - Hashtag #LeL15

De bandcompetitie van Leiden en omstreken en de rest van Nederland is terug met een fuckin' awesome zesde editie! Twitter vooral lekker mee met hashtag #LeL15

Meld je nu aan met je band door te mailen naar Laza. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen. Stuur je aanmelding naar . Je mag spelen wat je wilt tijdens de bandcompetitie, hoewel eigen werk altijd meer gewaardeerd zal worden. Tevens houdt de organisatie zich wel het recht voor om optredens te stoppen of af te keuren. Daarbij is het wellicht een goed idee rekening te houden met het karakter van Rockcafé Lazaru's en de smaak van het publiek ;-) 

livenlaza15

Zo werkt het 

Bij elke voorronde zijn er zes bands die tegen elkaar strijden. Zowel een vakjury als het publiek bepalen een winnaar en de juryprijswinnaar en de publiekslieveling gaan beide door naar de finale. 

Na de epic battle die de finale heet, zal er wederom een juryprijs en een publieksprijs worden vergeven. Wat kan je winnen? De winnaar van de publieksprijs ontvangt van onze sponsor Grolsch een 20L fust aan, je raadt het nooit, Grolsch! De winnaar van de juryprijs wint studiotijd in de studio van Stairway Productions

Juryrapporten

Een zeer bekwame vakjury zal ook dit jaar alle bands beoordelen. Zij zullen worden bijgestaan door gastjuryleden. Dit zijn bekende of minder bekende muzikanten die wel zin hebben in wat aanstormend talent en koud bier. 


Eerdere edities Live en Lazaru's

Op deze pagina vind je de edities tot en met 2012,

Op deze pagina vind je de editie van 2013

Op deze pagina vind je de editie van 2014